Prirodni nisko masti kakao prah

Prodcut ime: kakao prah
Latin Naziv: /
Specifikacija: prah
Izgled: tamno braon do crni prah
Naziv marke: LS-Herb
Metoda ispitivanja: HPLC / UV

 • Opis
 • Pakiranje
 • Prirodni nisko masti kakao prah

  XI 'AN LESEN BIOTECHNOLOGIJA CO., LTD.   specijalizovana je za deset godina biljnih ekstrakata i izvozne trgovine, kako bi kupcima pružila kvalitetnu, organsku, prirodnu, dobru cenu različitih biljnih ekstrakata, voća i povrća, kao i kozmetike, hemijskih sirovina.

  Kakao prah sada se gaji u Brazilu, Kostariku, Guayaquilu, Ekvadoru, Venecueli, Peruu, Gvatemali i većini ostalih ostrva Zapadne Indije kao Afrika, Cejlon, Samoa i regioni sa sličnim Clima.

  Kakao sadrži prirodno gumenu kiselu kiselinu (GABA) koja je korisna u smanjenju povišenog krvnog pritiska, pomažući cirkulaciju krvi i smirujuću nervozu. Zdravstveni efekti ekstrakta kakaa su doprineli sinergizmi teobromina i polifenola. Osim toga, veruje se da je efekat relaksacije ekstrakta kakao priznanje GABA-u. Klinički istraživači su otkrili da teobromin inhibira akumulaciju masti, dok polofenoli kaka povećavaju metabolizam masti.  Prodcut Ime: Kakao prah

  Specifikacija: prah
  Izgled: tamno braon do crni prah
  Veličina mreže: 80 Mesh
  Korišćeni gaz: Seed
  Ocena: Hrana i farmaceutski proizvodi
  Naziv marke: LS-Herb
  Metoda ispitivanja: HPLC / UV

  Cocoa Powder.jpg

  Funkcije praha kakaa:

  1. Kardiovaskularno zdravlje - pokazano je da minerali i vitamini koji se nađu u kakao su pomoću različitih kardiovaskularnih problema kao što su snižavanje visokog holesterola, balansiranje krvnog pritiska i obnavljanje srčanih bolesti.

  2. Digestija - Cacao stimuliše proizvodnju digestivnih enzima tijela, dok količina vlakana koja je uključena u svakoj poslužiteljskoj službi podržava varenje.

  3. Neutralizacija slobodnih radikala - Slobodni radikali mogu se naći na mnogim mestima (izlaganje suncu, cigaretni dim, zagađenje). Visok stepen antioksidanata koji nudi sirova čokolada može neutralizirati ove izuzetno štetne agense.

  4. Mentalno dobro - Jedna od masti pronađenih u čokoladi se zove anandamid i naziva se po sanskrtskoj riječi za "blaženstvo". Aktivira receptor koji povećava proizvodnju dopamina. Jelo čokolada takođe oslobađa endorfine u mozak, što smanjuje nivo bola i stresa.

  5. Gubitak težine - Teško je vjerovati da čokolada u stvari može pomoći da izgubite težinu. Međutim, kada se ne infundira sa šećerom, mlekom i skrobom, pasulj kakao (ili njegovi nusprodukti kao što su psi ili prah) može promovirati gubitak težine. Proizvodi sa niskim sadržajem šećera mogu zapravo imati negativnu vrednost kalorija.

  Primjene kakao praha:

  1. Na polju hrane, uglavnom se koristi za piće, proizvodnju čokolade, slatkiša, peciva, sladoleda;

  2. U oblasti zdravstvenog proizvoda koristi se za gubitak težine. I to je popularno kod žena;

  3. U farmaceutskom polju, može se koristiti kao lek za kašalj.

 • Ispod 5KG

  Unutrašnja kutija od aluminijumske folije

  Iznad 6 ~ 25KG

  Dvostruke zapečaćene PP vreće unutra, fiber bubanj spolja

  Zapremina bubnja

  25KG Bubanj: 37cm * 37cm * 51cm

  10KG Bubanj: 30cm * 30cm * 40cm

  Kartonski volumen

  1KG Karton: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Karton: 250mm * 330mm * 270mm

  Napomena

  Mogli bismo se pakirati kao vaši zahtevi, a OEM & ODM dobrodošli.

Hot Tags: Kakao prah, Kina fabrički dobavljač, visok kvalitet, visoka čistoća, najbolje prodaje, odlična cijena, prirodni kakao prah, alkalizovani kakao u prahu, crni kakao u prahu, najbolji kakao u prahu, sirov kokosov prah
Srodni proizvodi

Upit